Over Marina

Marina Hollands-Windemuller

Ik ben getrouwd met Guido en heb drie zonen.

Als bedrijfseconome, gespecialiseerd in marketing & organisatie, werkte ik o.a. bij Maison van den Boer in het MECC als accountmanager voor de organisatie van grote feesten en congressen. En bij Geerlings & Partners als marketing consultant. Sinds de geboorte van mijn derde zoon, heb ik echter mijn passie voor het onderwijs ontdekt. Maar dan wel onderwijs 2.0. Ik heb daar mijn eigen visie op. Klik hier voor meer info. Na jaren als vrijwilliger gewerkt te hebben voor en in het onderwijs, nam ik op 1 maart 2019 de stap om mijn eigen bedrijf op te richten. Met NIEUW LEREN PARKSTAD hoop ik initiatieven te ontplooien voor ander onderwijs voor jongeren in Parkstad.

LEVENSMOTTO:

 

“Be the change you wish to see in the world” (Mahatma Gandhi)

MIJN KWALITEITEN

 

Ik heb een talent voor het organiseren van kleine projecten tot grote evenementen met oog voor het detail. Ik ben invoelend maar kan ook goed analyseren en structureren. Een probleem bekijk ik van verschillende invalshoeken en kan daardoor meerdere oplossingen bedenken. Ik heb een creatieve leerstijl, ben een doorzetter, zeer leergierig, secuur, gedreven, pragmatisch, kan mensen inspireren en een zeer enthousiaste ambassadeur als ik ergens in geloof. Ook is schrijven mijn passie: artikelen, reclame teksten, visie omschrijving in mijn eigen stijl.

MOTTO

 

Alles kan, en als het niet kan, kan het anders!

WENS

 

Mijn grootste wens is om een ‘school’ of leeromgeving te creëren in Parkstad waar kinderen leren ‘leven’: het leren kennen en erkennen van jezelf, je talenten en je uniciteit en autonomie. Je leert je kwaliteiten inzetten voor de maatschappij en je eigen welbevinden omdat iedereen bijzonder is, maar een beperkte groep mensen zich bewust is van de talenten die ze anderen en de gemeenschap te bieden hebben. Ik wil iets betekenen voor jongeren die zich soms niet gezien voelen in hun kwaliteiten en talenten. We hebben ook deze mensen nodig voor het opbouwen van een stevige SAMENleving in Heerlen, mijn stad.

“Tell me and I’ll forget, show me and I may remember, involve me and I will understand” (Benjamin Franklin)

INTERESSES

 

Ik houd van organiseren, schrijven, mensen met elkaar in contact brengen (verbinden), lezen (studieboeken), films met een boodschap, theater, gezond koken, hard lopen, debatteren over uiteenlopende onderwerpen, samenwerken met jongeren, creatief bezig zijn en divergent denken.